Theo en José van harte gefeliciteerd met jullie lintje..!!

Op vrijdag 26 april liep José nietsvermoedend rond op het marktplein en maakte ze zelfs een praatje met de chauffeur van de grote gele bus die alle personen ging ophalen die mee naar het gemeentehuis moesten. Theo werd thuis nauwlettend in de gaten gehouden door zijn dochters die stonden te gluren waar hij heen ging. Totdat de gele bus met grote letters: ‘lintjesregen’ bij hun deur stopte …. Dat was een onverwachte verrassing!

Theo is sinds 2005 actief bij de Moerkoal. Hij begon in de bouwcommissie en vanaf 2006 kwam hij in het bestuur en regelt alle facilitaire en technische zaken.  Bij evenementen zoals de Sylvesterloop en Zingen onder de boom, maar ook andere momenten springt hij bij achter de bar. Ook bouwt hij evenementen mee op. Op de eerste vrijdag van de maand is hij de coördinator van het Repaircafé. Afgelopen jaar was dat al voor de 100ste keer. Hiervoor was hij zeer betrokken bij Judoclub Berlicum waar hij de wedstrijdcommissie en toernooiorganisatie mee oppakte. Ook daar lag zijn focus op technische zaken zoals de dojo met materialen en opslag.

Lees ook het interview met Theo uit januari 2023: INTERVIEW MET THEO

José is sinds de start van Stichting de Moerkoal in 2005 actief bij verschillende activiteiten en evenementen. In de keuken of achter de bar. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen.
Samen zijn Theo en José bezoekouders van een cliënt van Cello. José regelt allerlei zaken voor hem sinds 1998 en sinds 2005 helpt Theo hierbij mee.

Theo en José wij zijn ontzettend blij jullie in ons midden te hebben. Wat hebben jullie al veel betekend voor de Moerkoal. Hopelijk kunnen wij nog jaren genieten van jullie hulp en kracht.