Rabo ClubSupport 2024

Beste dorpsgenoot, bezoeker, vrijwilliger, betrokkene, mensen, vrienden,

De Moerkoal heeft zich weer aangemeld voor de Rabo ClubSupport. Van 2 tot en met 24 september 2024, kunnen alle leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank stemmen. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen en stichtingen.


De Moerkoal organiseert vele activiteiten voor de leefbaarheid in Middelrode en Berlicum. Dit jaar is ons doel het opknappen van verschillende zalen in de Moerkoal en we blijven ook inzetten op evenementen en activiteiten. Wij hopen op vele stemmen voor ons fijne dorpshuis. Wij willen jullie daarom ook vragen dit bericht te delen met vrienden, familie en dorpsgenoten.

Alvast heel erg bedankt voor jullie support, Bestuur Dorpshuis de Moerkoal

Om te stemmen ga naar:  https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht . Je komt dan op de pagina Kies je Rabobank regio waar je de regio Meierij & Maashorst moet selecteren, en daarna klik je op Bekijk de deelnemers.

Op de pagina Bekijk de clubs in de regio Meierij & Maashorst vul je in het zoekvak Moerkoal in en klikt op het zoekpictogram, waarna De Moerkoal wordt gevonden.

Om te kunnen stemmen dien je in te loggen op Rabo Telebankieren en als je nog geen lid bent van de Rabobank kun je dit wel gratis worden.