Pubquiz - Vrijdag 8 november 2024

Vrijdag 8 november
Inloop 19.00 uur
Start 19.30 – ong. 23.00 uur


Meer dan 7 gezellige, onverwachte, gevarieerde rondes waarvan misschien ook weer 1 over Middelrode? Of gaat deze dit jaar over Berlicum? Muziekfragmenten, foto's en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar zijn jullie snel en scherp genoeg tijdens deze quiz?

Hoe werkt het precies?
Je geeft je als groepje van 4 of 5 personen op. Dus regel je vrienden, kennissen, buren, collega’s en schrijf jullie in. Geef bij de inschrijving ook jullie teamnaam door.
De vragen worden per ronde gesteld door 2 quizmasters. Ieder team ontvangt antwoordformulieren waarop de antwoorden worden ingevuld. Na iedere ronde leveren de spelers het antwoordformulier van de desbetreffende ronde bij de quizmasters in, zodat de antwoorden gecontroleerd kunnen worden en de scores bijgehouden.

Spelregels
Uiteraard heeft de Pubquiz, net als andere spellen, een aantal spelregels. Het gebruik van mobiele telefoons voor het zoeken van antwoorden of raadplegen van bijvoorbeeld Shazam is verboden. Als onze quizmaster je betrapt, krijg je publiekelijk een waarschuwing en kost het je een rondje voor de organisatie 😉. Bij de 2e waarschuwing moeten we helaas je hele team diskwalificeren. Een team mag niet meer dan 5 spelers groot zijn.

Inschrijven
Vorm een team van maximaal vijf personen en meld je tijdig aan via het onderstaande formulier. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol = vol. We vragen een bijdrage van 12,50 euro per team (betaling bij binnenkomst). Hiervoor krijg je een avond vol gezelligheid en zal er een prijs geregeld worden voor het winnende team.  

LET OP: HET MAXIMALE AANTAL INSCHRIJVINGEN IS REEDS BEREIKT, DUS JE KUNT HELAAS NIET MEER INSCHRIJVEN. MISSCHIEN DE VOLGENDE KEER..??