Kledingruilbeurs
(herfst/winter) voor dames

Op zaterdag 8 oktober wordt de foyer van Dorpshuis de Moerkoal tijdelijk omgetoverd tot een kledingruilbeurs voor dames. 

In de ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur kan iedereen dameskleding komen inleveren met een max van 10 items. Ook sjaals, tassen, schoenen, dassen zijn van harte welkom. Het item moet wel heel en schoon zijn.

Per ingeleverd item krijg je een tegoedbon waarvoor je ’s middags tussen 13.30 – 15.30 uur iets kunt komen uitzoeken uit de ingeleverde items. De items die je inlevert, krijg je niet meer terug. Naast duurzaamheid kun je op een laagdrempelige manier eens iets anders proberen.

Tussen 15.00 en 15.30 uur kun je ook terecht als je niks ingeleverd hebt. Je mag dan voor een vrijwillige bijdrage items komen uitzoeken. 

Het gaat namelijk ook om een ander iets gunnen. Maak iemand anders blij met wat jij niet meer draagt in plaats van dat het nog jaren achter in je kast blijft liggen.

Er worden ook items geshowd en op de achtergrond draaien we een muziekje.  De bedoeling is namelijk dat het een gezellige middag wordt.

Iedereen die iets inlevert krijgt een lotnummer waarmee je ’s middags iets lekkers van het huis kunt winnen. Deelname en entree zijn gratis.

Voor vragen kun je terecht bij Dorpshuis de Moerkoal via het E-mailadres info@moerkoal.nl, of Mobiel 06-53647677.