TEAMUITBREIDING KINDEROPVANG 'T KÖLLEKE

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?

’t Kölleke kiest er bewust voor om minder kindjes op de groep/per leidster aan te houden zodat er echt aandacht gegeven kan worden aan de kindjes.
We zijn een kleinschalige Kinderopvang met een klein team waar aandacht voor alle kinderen, baby’s, dreumesen en peuters centraal staat.

Bij 't Kölleke heb je altijd een combi functie. Dagopvang en BSO of peuteropvang. We werken met zijn alle samen.

Past dit bij jou? Dan zijn wij opzoek naar jou om ons team te versterken. 

Als je geïnteresseerd dan klik je HIER om ons een bericht te sturen

PASEN BLOEMENWORKSHOP - WOENSDAG 22 MAART

Op woensdag 22 maart organiseert werkgroep activiteiten een bloemenworkshop (thema Pasen) mmv Cynthia’s Bloemencreaties. Ontvangst is om 19.30 uur met een bakje koffie of thee. Tijdens de workshop krijg je een drankje en een hapje. Het is in de foyer van dorpshuis de Moerkoal. Cynthia van ‘Cynthia’s Bloemencreaties’ begeleidt deze workshop. Iedereen gaat met een prachtig voorjaarsstuk naar huis. Er kunnen maximaal 15 personen meedoen (volgorde van aanmelding) en het kost 27,50 euro pp. Opgeven is verplicht en kan via e-mail: maykie80@home.nl, of via het onderstaande formulier.
 Je ontvangt dan de informatie omtrent het betalen van de workshop. 

LET OP:  Het maximale aantal van 15 deelnemers is al bereikt,
dus kun je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit.

DONDERDAG 30 MAART 2023 - KEEZENAVOND

Op donderdagavond 30 maart organiseren wij opnieuw een Keezenavond in de Foyer van De Moerkoal.  Er zijn maximaal 24 plekken beschikbaar en het deelnemen kost € 2,50. Hiervoor krijg je tijdens de avond een hapje en is er voor de winnaar een prijs beschikbaar. Vanaf 19:15 uur kun je binnenlopen en om 19:30 uur gaan we de teams bekendmaken. Rond 22:00 uur is het afgelopen.

Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. Keezen heeft een hoog 'pestgehalte' en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol.

Je geeft je individueel op en via loting word je aan een ander gekoppeld. Hiermee speel je deze avond 3 potjes Keezen. 

Geef je snel op, want vol=vol. Nadat je je hebt opgegeven, ontvang je van ons een mailtje met de spelregels en of je definitief staat ingeschreven.

Je kunt alleen deelnemen door je hieronder in te schrijven.   

Bedankt voor je inschrijving voor de Keezenavond op 15 februari a.s. Je krijgt nog een E-mail m.b.t. je definitieve inschrijving.
Versturen is niet gelukt. Herstel de fout(en) en probeer het opnieuw.
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Vanuit het Dorpshuis De Moerkoal worden regelmatig nieuwsbrieven verstuurd. Als je ook op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, dan kun je hieronder je naam en Emailadres invullen en op VERSTUREN klikken.
Je krijg dan via Email de nieuwsberichten toegestuurd.

Bedankt, uw bericht is verzonden.
Uw bericht kan niet verstuurd worden. Herstel de fouten en probeer opnieuw.