PROGRAMMA KERSTMARKT BEUKPLEIN - VRIJDAG 8 DECEMBER

BLOKFLUITENSEMBLE WOOD'N VOICES

Wood’n Voices is een prachtig blokfluitensemble dat zich richt op het spelen van een breed scala aan muziekstijlen, van renaissance naar barok tot moderne muziek. Wood’n Voices zijn de blokfluiten in allerlei maten die het klankideaal van een klein koortje nastreven. Dat je met dergelijke instrumenten zangstemmen kunt benaderen, had u misschien nog wel bedacht. Maar hoe klinkt dat dan? Kom luisteren tijdens de Kerstmarkt waar Margot Ikkersheim, Janneke van Grafhorst, Heidi de Hoon, Els de Hoog, Joost Bijlmer en Kees Konings voor u twee keer optreden in de kerk:  18.45 en 19.30 uur

VIOOLSPELERS PHEBE EN OT

Via Elly Brouwers van Medez zijn wij in contact gekomen met Phebe van Roosmalen (9 jaar oud) en Ot Albers (10 jaar oud). Beiden spelen viool en komen een optreden verzorgen op de podiumwagen. Ze spelen ongeveer 10 minuten Kerstmuziek en wisselen elkaar af. Phebe speelt rond 17.00 en 17.30 uur. Ot om 17:15 en 17:40 uur. We gaan genieten van deze talentvolle vioolspelers en hopen dat jullie allemaal komen luisteren.

POPKOOR THE SONGBIRDS

Ook dit jaar treedt Popkoor The Songbirds op onder leiding van Evelien Bloemendaal. Zij zal zorgen dat haar dames een energiek optreden verzorgen waar het plezier vanaf spat. Het koor bestaat inmiddels ruim 6 jaar en het doel “lekker samen zingen” waar het ooit mee begonnen is, staat nog steeds hoog in het vaandel! Dirk den Dekker is gewaarschuwd voor zijn apparatuur, want vorig jaar stuiterden zijn boxen zowat het podium af door de energie van de dames. Het optreden staat rond 18.00 uur op het programma.

DE FUNBENDE

De Funbende is de jongste Muziekkapel uit Berlicum en Middelrode. Deze enthousiaste groep jeugdige muzikanten is bijna jarig en viert dan hun 1-jarig bestaan. De Funbende houdt van feestvieren en van muziek maken. Onder leiding van André en Bart komt dat helemaal goed en is de Funbende in de toekomst niet meer uit het dorp weg te denken. Speciaal voor de Kerstmarkt wordt er al enkele weken flink geoefend op het Kerstrepertoire.

EVELYN BROUWERS, AUDREY SMITS & UKEBOX

Net als vorig jaar gaan Evelyn Brouwers & Audrey Smits de slotact op zich nemen. Dit jaar komt ook de Ukebox mee dus dat wordt een mooi feestje op de podiumwagen. Ze starten rond 19.00 uur. Evelyn is een bekend ukelele docente; ze geeft workshops door heel het land. Ze geeft ukelele cursussen online en in groepen in de regio Den Bosch. Audrey Smits is zangeres en is vooral in het country wereldje bekend. Ze heeft shows gehad in the USA, Thailand, de expo in Japan, maar natuurlijk ook door heel Nederland. Samen met de Ukebox zullen ze mooie en swingende nrs ten gehore brengen om heerlijk in de kerststemming te komen. Info : www.ukelele4u.nl - www.audreysmits.com