Keezenavond - woensdag 29 mei 2024

Op woensdagavond 29 mei 2024 organiseren wij weer een Keezenavond in de Foyer van de Moerkoal.  Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar en deelname kost € 2,50. Hiervoor krijg je tijdens de avond een hapje en is er voor de winnaar een prijs beschikbaar. Vanaf 19:15 uur kun je binnenlopen en om 19:30 uur gaan we de teams bekendmaken.

WAT IS KEEZEN?

Keezen wordt gespeeld op een houten Speelbord voor 2 tot 6 spelers.

Het betreft een dubbelzijdig Keezen speelbord van blank gelakt multiplex 40x40 cm en is compleet met houten pionnen en 2 decks speelkaarten.

Het Keezen spel kan met twee personen gespeeld worden, in teams van twee met vier of zes personen. Als er met teams gespeeld wordt, zitten de teamgenoten tegenover elkaar. Elke speler kiest een kleur en zet zijn pionnen op de beginvelden.

Het doel van het Keezen spel is om samen met je partner zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuisplaatsen te komen. Als een speler al zijn pionnen op zijn thuisvelden heeft staan, dan mag hij verder spelen met de pionnen van zijn teamgenoot. Het spel wordt in rondes gespeeld. Eén van de spelers wordt als startspeler uitgekozen. De eerste ronde krijgt ieder vijf kaarten de tweede en derde ronde krijgt ieder er vier. Na drie rondes worden alle kaarten weer bij elkaar gedaan en krijg je opnieuw drie rondes. Dit gebeurt totdat er een team gewonnen heeft.

Als je mee wilt doen met de Keezenavond dien je je UITERLIJK OP MAANDAG 27 MEI 2024 in te schrijven via het onderstaande formulier. Geef je snel op, want VOL=VOL..!! 

Bedankt voor je aanmelding voor de Keezenavond van 29 mei 2024. Je aanmelding is verzonden.
Uw bericht kan niet verstuurd worden. Herstel de fouten en probeer opnieuw.