Gezellig samenzijn op
dinsdag en/of vrijdag

Op dinsdag en vrijdag is er in dorpshuis De Moerkoal gelegenheid om gezellig bij elkaar te komen met dorpsgenoten en oude bekenden.

Onder het  genot van een kop koffie de actualiteiten van de dag of van de omgeving te bespreken. Daarnaast wordt er gekaart.

In de middagen worden activiteiten gedaan met elke week nieuwe programma’s waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften.

Je kunt denken aan een goed gesprek, poolbiljarten, een bloemstuk maken, geheugen- training, naar muziek luisteren of de krant bespreken etc. Gezelligheid en anderen ontmoeten staan voorop!

Deze middagen worden verzorgd door Dianne van Nuland en vrijwilligers van de Moerkoal Verder worden er regelmatig 

De kosten voor deze middaggroepen zijn   € 3,50 per keer voor koffie en thee. Op vrijdag kun je ook lunchen voor  € 5,50 per persoon. We werken met kleine groepen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een van deze groepen kun je gewoon binnenlopen op dinsdag of vrijdag om eens kennis te maken.

Je kunt ook mailen naar info@moerkoal.nl of csb.heeswijk@laverhof.nl.  Je kunt terecht bij de gastvrouwen in de Moerkoal.