Verslag Kinderkledingruilbeurs - 13 april 2024

Dit keer hadden we voor de eerste keer een extra inlevermoment op de vrijdag gepland, kinderen naar school brengen, naar de markt en kleding inleveren. Dit was precies hoe wij het voor ogen hadden en het bleek een groot succes! Voor half negen stonden de eerste ouders al te trappelen om kleding in te leveren en uiteindelijk zijn ongeveer 20 ouders geweest.

Vandaag ging de Kolleke zaal van de Moerkoal om 10uur open en ook toen hebben weer veel mensen ons weten te vinden en van de gelegenheid gebruik gemaakt om kleding maar ook schoenen, zwemkleding, slippers en sportkleding in te leveren. Wij konden gelijk aan de slag om alles netjes te sorteren en op maat te leggen.


Voor half twee stonden er alweer veel mensen met smart te wachten om samen met de kinderen gezellig te ‘shoppen’ en kleding uit te zoeken. Ongeveer 45 mensen zijn gekomen en met een blij gezicht zagen we kinderen en ouders met volle tassen weer vertrekken. Geweldig om te zien.

In het najaar plannen we zeker weer een nieuwe kinderkledingruilbeurs voor de herfst/winter kleding, hou hier alvast rekening mee bij het uitzoeken van de kledingkasten.

Stichting Jelle Dol-fijn is na afloop de restanten op komen halen, dus alles is op een goede plaats terecht gekomen.

DANK voor jullie komst en vrijwilligers dank voor jullie inzet!