Verslag Kerstmarkt - 8 december 2023

Wauw wat een fantastische Kerstmarkt!

Verlichte kramen & kerstboom, gevulde podiumwagen, vele muzikanten, op de foto met de Kerstman en dat onder het genot van een glühwein en vuurtje. Het was een enorm sfeervol geheel. We hadden perfect weer en het was aangenaam een rondje te lopen om te kerstshoppen.

De ondernemers hebben gezorgd dat de gasten langs mooi versierde en ingerichte kramen konden struinen. Dirk den Dekker zorgde dat het geluid perfect klonk. Phebe, Ot, Wood'n Voices, popkoor the Songbirds, Funbende, Ukebox en Evelyn & Audrey jullie zijn allemaal geweldig!

Het plein stond gevuld met fans en dat zorgde voor een schitterend geheel. Vrijwilligers zorgden voor de horeca en voor het eerst ook een snoepkraam voor de kids. In de kerk een blokfluitconcert en het Kerstverhaal voorgelezen door Isabel maakten de Kerstmarkt compleet.
   
Dank jullie wel dat jullie erbij waren en er samen met samenwerkingsverband Beukplein een fantastische editie van gemaakt hebben. Een speciale dank aan de op- en afbouwers van de kramen en podiumwagen. Fijn dat jullie ons kwamen ondersteunen. 


Noteer vast in jullie agenda vrijdag 13 december 2024 (2de vrijdag van december).

Voor iedereen een gelukkig 2024. Liefs, samenwerkingsverband Beukplein