Verslag Pubquiz - 10 november 2023

Pubquiz 2023 ==>> * Zwoegen, lachen & teamwork * 

Begin september was de aftrap voor de opzet van de eerste pubquiz in de foyer van de Moerkoal. Flyer werd gedeeld en al snel waren alle 12 plekken vol. 9 rondes werden voorbereid, uitgewerkt en gecheckt. Dit was een grote klus. Op vrijdag 10 november bleek dat het onze inzet meer dan waard was.

Het was een geweldige avond en iedereen heeft genoten. Er was een typisch Mirroi ronde om de kennis over Middelrode te testen. Er zat een geheugentest in. De algemene kennis werd gecheckt. Ook was er een ronde waar 'bekende snorren' bij naam genoemd moesten worden. Uiteraard sloten we af met een muziekronde.

3 uur lang hebben alle deelnemers hard moeten werken om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Op de achtergrond zat een nakijkploeg alles te controleren dus we konden al vrij snel zien wie het winnende team was. Met 4 punten meer dan de nummers 2 bleek team AVG (alle vragen goed) gisteren het beste team te zijn. Zij hebben de beker mee naar huis en kregen een rondje van de zaak. 

Inge en Saskia superbedankt voor jullie tijd en energie die we in deze avond gestoken hebben. We hebben een moment gehad waarop we tegen elkaar zeiden: 'Waar zijn we aan begonnen!?' Het was grandioos & tot in de puntjes geregeld. 

Ook Nancy, Annet, Ellen, Tamara, Toos en Irma heel erg bedankt voor jullie hulp met het nakijken, presenteren en barwerkzaamheden.