Verslag Pietenmiddag - 24 november 2023

Wat leuk dat jullie er waren!

Dit was de 2de keer dat wij de pietenmiddag organiseerden en wat was het weer gezellig. Vanaf 15.00 uur druppelden de kids binnen en gingen zij op pad met de kinderkaart. Hiermee konden ze een speurtocht doen, want op de achterkant stond een bingokaart.

Alle plaatjes hingen verspreid in de Moerkoal en moesten gezocht worden. Ook was er een parcours die ze als piet met cadeautje moesten afleggen. Dat was een hele klus. Aan het eind moest hij ook nog de schoorsteen in. In de knutselhoek kon je kiezen wat je ging maken. Een pietenketting, kleurplaat of een knutsel die je bij de schoorsteen of op de kast kunt zetten. Natuurlijk weer met veel stickertjes, kleuren en plakkers.

In de achterzaal konden ze meedansen met Pip & Pien. Ook de pieten waren hier veel aan het swingen. Natuurlijk hoort bij zo'n actieve middag ook wat lekkers dus ze mochten cake versieren. Lekker slagroom erop en kiezen uit al het lekkers op tafel. Wat een feest!

Weer een geslaagde middag met genietende kinderen, ouders en opa's en oma's..!!
Vrijwilligers weer enorm bedankt voor jullie hulp. Supertof om met zoveel hulp deze middag te kunnen organiseren als dorpshuis.